+420 739 053 384 Zákaznický servis : Po - Pá: 8:00 - 16:00 | Otevírací doba prodejny : Po - Ne: 9:00 - 19:30

Cookies

Poučení o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

  1. Společnost ŠPUNTÍK.CZ s.r.o., se sídlem Koperníkova 794/6, IČ: 036 76 757, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 236045 (dále jen „Správce“), jakožto provozovatel této webové stránky, využívá na těchto webových stránkách soubory cookie za následujícím účelem:
    1. měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkajících se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    2. fungování webových stránek;
    3. cílení reklamy a marketingu a jejich zobrazování uživatelům, kteří s tím vyjádří souhlas.
  2. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu Správce a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).
  3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buď nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Společných správců námitku dle čl. 21 Nařízení, zasláním na kontaktní adresu gdpr@spuntik.cz. Vaše námitka bude poté vyhodnocena bezodkladně, nejpozději do 30 dní od obdržení. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  4. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  5. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkajících se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a pseudonymizované podobě, která umožňuje identifikaci jednotlivce jen při vynaložení značného a odborného úsilí.
  6. Cookies pro cílení reklamy (marketingové cookies) jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Podrobnější informace o této možnosti naleznete na konci tohoto dokumentu.
  7. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.
  8. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává, případně si vyžádat kopii,
    • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
    • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz provedou, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
    • v případě zpracování osobních údajů na základě souhlasu žádat přenos těchto údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně soud.
  9. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli: Google Inc., Facebook, Doubleclick, Seznam.cz, Hotjar, RTB House, Adform, Pingdom, Heureka, Mergado, IBM Silverpop, Twisto, Go Pay a externí dodavatelé IT služeb.

Co jsou to soubory cookies

Jedná se o malé textové soubory, které ukládají informace ve vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Cookies si lze představit jako paměť webové stránky, která podle nich při další návštěvě uživatele stejného počítače pozná. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Cookies nezabírají na disku počítače téměř žádné místo, jejich velikost činí zpravidla několik kilobajtů. Cookies neslouží k získávání jakýchkoli citlivých osobních údajů.

Standardní webové prohlížeče podporují správu cookies. Pro detailnější informace prosím použijte nápovědu Vašeho prohlížeče. Pokud bude mít Váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním standardních cookies ze strany našich serverů.

Jaké soubory cookie využíváme

Soubory cookie používané na našich stránkách lze z hlediska jejich životnosti rozdělit na dva základní typy. Krátkodobé, tzv. „session cookie“, které jsou pouze dočasné a zůstávají uloženy ve vašem prohlížeči pouze do té doby, než prohlížeč zavřete, a dlouhodobé, tzv. „persistent cookie“, které zůstávají uloženy ve vašem zařízení mnohem déle nebo dokud je ručně neodstraníte (doba ponechání souborů cookie ve vašem zařízení závisí na nastavení samotné cookie a nastavení vašeho prohlížeče).

Z hlediska funkce, kterou jednotlivé cookie plní, lze cookie rozdělit na:

  • konverzní, které nám umožňují analyzovat výkon různých prodejních kanálů
  • trackingové (sledovací), které v kombinaci s konverzními pomáhají analyzovat výkon různých prodejních kanálů
  • marketingové, které používáme pro personalizaci obsahu reklam a jejich správnému zacílení a remarketing (resp. retargeting)
  • analytické, které nám pomáhají zvýšit uživatelské pohodlí našeho webu tím, že pochopíme, jak jej uživatelé používají
  • nezbytné, které jsou důležité pro základní funkčnost webu

Některé soubory cookie mohou shromažďovat informace, které jsou následně využity třetími stranami a které např. přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. „cookie třetích stran“). Například informace o produktech kupovaných návštěvníky na našich stránkách mohou být zobrazeny reklamní agenturou, abychom mohli lépe uzpůsobit zobrazení internetových reklamních bannerů na Vámi zobrazovaných webových stránkách. Podle těchto údajů Vás však nelze identifikovat.

Na našich stránkách jsou použity tyto cookies:

Důležité cookies

Umožňují vám pohybovat se na webových stránkách a využívat všechny jejich funkce.

Funkční cookies

Zaznamenávají informace o volbách, které jste provedli.

Analytické cookies 

Pomáhají zlepšit výkon webových stránek.

  • Google Analytics

  • Pingdom

Marketingové cookies

Používají se pro zobrazování relevantních a personalizovaných reklamních nabídek na sociálních sítích.

  • google adwords
  • facebook
  • silverpop
  • sklik
  • heureka
  • zboží.cz
  • hotjar

Jak nastavit správu cookies ve vašem zařízení

Vše je o nastavení vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na následujících webových stránkách:


Chrome
Mozilla Firefox 
Internet Explorer
Android
Safari

 

Zastavte se za námi

Věštínská 19, Praha 5, Radotín
2 min od Pražského okruhu
(sjezd Zbraslav/Radotín)
 

Pondělí - Sobota: 10:00 - 18:00
Neděle: Zavřeno

Zobrazit prodejnu
Mapa prodejny